Читај ми!

Руски функционер позвао Србе да изађу на изборе на КиМ

Срби са Косова треба у што већем броју да гласају на поновљеним изборима у Косовској Митровици, рекао представник руског Министарства спољних послова Пјотр Иванцов.

Представник Министарства спољних послова Русије Пјотр Иванцов изјавио је да Срби са Косова треба у што већем броју да гласају на поновљеним изборима у Косовској Митровици, као и у другом кругу гласања широм Косова, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.

Иванцов се састао с министром у Влади Србије задуженим за Косово Александром Вулином, који је том приликом изразио "дубоку захвалност Руској Федерацији на снажној и доследној подршци Србији и њеном ставу према питању Косова и Метохије".

Како се наводи у саопштењу, Вулин је обавестио Иванцова о свим детаљима у вези са локалним изборима одржаним на Косову и Метохији 3. новембра, као и о другим аспектима спровођења Бриселског споразума.

Иванцов је у руском Министарству спољних послова задужен за питања Косова и праћења имплементације Дејтонског споразума.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 12. нов 2013, 18:19) - anonymous [нерегистровани]

izbori

A sta bi bilo kada bi mi podrzali Ruse da izadju na izbore cecenskih separatista. Stvarno je prevrsila dara meru svi nam se mesaju i nesto nas ,,savetuju,,.Ostavite nas vise na miru mi znamo najbolje sta je u nasem interesu a to je da izlaskom na njihove izbore ne priznamo njihovu laznu drzavu, nedamo im legitimite i tacka.Niko nas na to ne moze naterati. Vidimo da nas je Srbija pustila niz vodu ali nadam se opstacemo kao sto smo i do sada,pozdrav.

(уторак, 12. нов 2013, 17:27) - anonymous [нерегистровани]

Šta će, bre, ovaj!?

Posle kada Erdogan dođe u BiH,Srbiju i Kosovo i počne podržavati svoje, onda nam ne valja,ljutimo se i tražimo izvinjenja...Strašno šta sebi dopuštamo!