Читај ми!

Bugarin koji je napao Oliveru Jevtić: Žao mi je, nije bilo namerno

Bugarin Bojan Vačev, koji je na trci u Sofiji gurnuo Oliveru Jevtić i povredio je, oglasio se saopštenjem u kojem tvrdi da nije namerno ugrozio srpsku atletičarku.

"Sudar nije bio nameran, nisam imao sebične namere. Ne poznajem Oliveru Jevtić i želim ovim putem da joj ponudim svoje iskreno izvinjenje, kao i članovima njene porodice, za sve nanete povrede koje su je sprečile da završi trku. Sumnje javnosti da sam to uradio iz finansijskih razloga, a motivisan od neke treće strane, apsolutno su netačne i poremetile su me", naveo je Vačev.

Još ističe da, čitajući brojne poruke koje su mu upućene na društvenim mrežama, ne veruje da je zaslužio toliki izliv gneva.

"Žao mi je zbog nesrećnog događaja, zato bih želeo da se stavite na moje mesto bar na sekund i shvatite da je adrenalin i u kombinaciji sa vremenskim prilikama i nedostatkom profesionalnog iskustva učinio svoje. Sve je to doprinelo ovom nesrećnom događaju na startu trke koji je doveo do incidenta, a čijih sam razmera postao svestan tek dugo posle trke."

"Zato se nadam da će organizatori Sofijskog maratona u budućnosti uzeti u obzir razliku između profesionalaca i nas amatera i podeliti nas, dajući nama neiskusnijima prednost na startu trke. Oliveri želim brz oporavak, a njoj i svima ostalima mirne trke u budućnosti", zaključuje Vačev.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво