Читај ми!

Vaterpolisti Hrvatske nadigrali Gruziju i zakazali duel sa Srbijom

Vaterpolisti Hrvatske nadigrali su Gruziju sa 13:7 u meču osmine finala Svetskog prvenstva u Mađarskoj. Hrvati su tako zakazali duel sa Srbijom u četvrtfinalu. Borba za polufinale na programu je u sredu od 16.00. Prenos je na našem Prvom programu.

Hrvatska je opravdala ulogu favorita, savladala Gruziju i plasirala se u dalje takmičenje. Protivnik je pružio dostojan otpor. Ipak, nedovoljno da ugrozi pobedu Hrvata.

Posle prve dve četvrtine Hrvati su imali tri gola razlike, a meč su prelomili u trećem periodu koji dobijaju sa 3:0. Potom su u poslednjoj četvrtini rutinski priveli meč kraju za konačnih 13:7.

U borbi za polufinale Hrvati idu na megdan našoj selekciji koja je kao prvoplasirana u grupi obezbedila direktan plasman u četvrtfinale. Duel je na programu u sredu od 16.00. Prenos je na našem Prvom programu.

Poznat je još jedan četvrtfinalni par sastaće se Crna gora i Španija. Crnogorci su u borbi za četvrfinale savladali Japan sa 10:9.

Italija ubedljivo savladala Australiju - 17:6 i u četvrtfinalu igra protiv Mađarske. 

U poslednjem meču osmine finala Amerika je savladala Južnu Afriku sa 24:2. Rival Amerikanaca u četvrtfinalu biće selekcija Grčke. 

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво