Читај ми!

Tucak: Bez hemije u ekipi nema velikih rezultata

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak rekao je danas da veruje da je u njegovom timu pred Svetsko prvenstvo u Mađarskoj stvorena potrebna hemija za velike rezultate.

Hrvatska će takmicenje na Svetskom prvenstvu u B grupi u Debrecinu početi 21. juna utakmicom protiv aktuelnih olimpijskih vicešampiona Grka.

Dva dana kasnije, protivnik Hrvatske će biti Nemačka, dok će "barakude" grupni deo takmičenja završiti 25. juna utakmicom protiv Japana.

"Verujem da smo odradili sve što je trebalo u ovom kratkom vremenu. Naglasak je bio na tehničko-taktičkim detaljima i stvaranju potrebne hemije u reprezentaciji, hemije bez koje nema velikih rezultata", rekao je Tucak, a prenela agencija Hina.

Hrvatska će imati osam debitanata na turniru u Mađarskoj.

"Vremena je bilo malo, s obzirom da je okupljena jedna potpuno nova generacija reprezentativaca. Imamo osmoricu igrača koji će debitovati na velikom takmičenju. Ipak, verujem da smo to uspeli i u vikend-okupljanjima, na kojima smo insistirali kao nikada do sada, zbog želje da čim pre, brže i bolje formiramo tu hemiju i stvorimo pozitivnu atmosferu koja je potrebna za svaki veliki rezultat", naglasio je Tucak.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво