Читај ми!

Savić prverava mlade snage, spisak za SP posle fajnal-ejta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak od igrača na koje računa za prvi deo priprema za Svetsko prvenstvo u Mađarskoj.

Pripreme će početi 28. maja na Banjici i Dorćolu, a naredna treća faza nastaviće se u Kragujevcu.

"Ovo je spisak kandidata i momaka koje ćemo da proverimo nekoliko dana. Prvo ćemo koristiti bazen na Banjici, a do početka fajnal-ejta ćemo koristiti bazen na Dorćolu. Sa pripremama u kompletnom sastavu ćemo nastaviti u Kragujevcu posle takmičenja u Beogradu i taj spisak kandidata ćemo naknadno utvrditi", rekao je Savić.

Na spisku se nalaze: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Dimitrije Rističević (Partizan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Milan Bulajić (Partizan), Sava Ranđelović (Vašaš), Luka Pljevančić (Radnički), Zoran Božović (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkić (Partizan), Bogdan Gavrilović (Radnički), Nikola Lukić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički) i Nikola Kojić (Partizan).

U saopštenju VSS se navodi da su na pripreme uz 17 standardnih igrača pozvana i trojica mlađih vaterpolista da osete atmosferu Bogdan Brešćanski (Vojvodina), Pavle Mušikić (Banjica) i Stefan Branković (Radnički). 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво