Читај ми!

Vujasinović: Prva pobeda u Ligi šampiona, svakako ne i poslednja

"Izuzetno bitna pobeda za naš klub, prva u Ligi šampiona, nadam se ne i poslednja. Rezultatom moramo da budemo zadovoljni, ali ne i igrom", rekao je trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović, posle trijumfa nad kragujevačkim Radničkim (16:10) u prvom kolu A grupe elitnog takmičenja.

Srpski derbi na startu Lige šampiona u potpunosti je opravdao očekivanja.

Velika borba viđena je u prvom poluvremenu, ali, kada je Kragujevčanima ponestalo snage u nastavku, do izražaja je došao kvalitet Novog Beograda, a publika na bazenu „11. aprila" je uživala u još jednoj utakmici sa mnogo golova.

"Otvorili smo ovu utakmicu protiv Radničkog kao i onu u domaćem prvenstvu, dosta nervozno, pogotovo u odbrani. Međutinm, u trećoj četvrtini doveli smo to u red i napravili razliku koju smo održali do kraja. Ta treća deonica je definitivno bila presudna za pobedu", rekao je Vujasinović i dodao:

"U napadu to dosta dobro funkcioniše, imamo mnogo opcija koje koristimo na pravi način, ali bitne utakmice se vrlo retko dobijaju samo napadom. Moramo da dignemo i odbranu na jedan mnogo viši nivo. Za 10 dana imamo utakmicu sa Olimpijakosom, biće to veliki ispit za nas. Nadam se da ćemo to vreme iskoristiti da na pravi način Draška Gogova i Viktora Rašovića, koji su se oporavili od virusa korona, dovedemo u optimalnu formu", konstatovao je Vujasinović.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво