Читај ми!

"Smenjeno rukovodstvo" VK Partizan ne prihvata odluku "lažne Skupštine"

Vaterpolo klub Partizan, odnosno rukovodstvo na čelu sa Zoranom Avramovićem, Aleksandrom Šoštarom i Tatjanom Rakas, saopštilo da je podneta krivična prijava zbog upisa u Agenciju za privredne registre novog rukovodstva koje predvodi Nikola Kuljača.

Novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Partizan izabrano je na vanrednoj sednici skupštine kluba, koja je održana u svečanoj sali JSD Partizan. Međutim, staro rukovodstvo to ne prihvata i pokušače da na sudu dokaže da su oni još uvek rukovodioci kluba.

"Vaterpolo klub Partizan obaveštava javnost da je klub došao do saznanja iz sredstava javnog informisanja da se nažalost obistinio pokušaj legalizacije lažne Skupštine koja je bez ikakvog pravnog osnova održana dana 30.08.2020. godine u prostorijama JSD Partizan od strane nelegitimnih lica."

"Vaterpolo klub Partizan poziva nadležne organe i Agenciju za privredne registre da provere način upisa gospodina Nikole Kuljače u Agenciju za privredne registre. Vaterpolo klub Partizan je podneo krivične prijave protiv lica za krivično delo falsifikovanje isprave i krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja", navodi se u saopštenju.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво