Zvezda i Šabac u "majstorici"

Publika u Šapcu je na nogama, sve ulaznice su rasprodate još juče. Dupla kruna i prva titula prvaka Srbije za Šabac ili peti šampionski pehar za Crvenu zvezdu? To je jedno od pitanja koje se postavlja u duelu Šapca i Crvene zvezde u trećem meču finala plej-ofa Superlige Srbije. Direktan prenos je od 20 sati i 25 minuta, na Drugom programu RTS-a. 

Posle ukupno 25 golova u prethodne dve utakmice, mnogo preokreta, pobede Zvezde i Šapca na svom bazenu, opet je sve izjednačeno. Tako je bilo tokom sezone, verovatno je najpravednije da tako bude i na kraju. Tačka na ovosezonski rivalitet crveno-belih i Šapčana, stavlja se u trećoj utakmici.

Srpski klupski vaterpolo ima novi rivalitet - između Šapca i Crvene zvezde. Ove sezone Šapačani su prvu granicu pomerili u Kupu Srbije, osvojivši šampionski pehar.

Drugi veliki korak za klub bilo je osvajanje šestog mesta u Regionalnoj ligi i zauzimanje prve pozicije u ligaškom delu Superlige.

Šabac je time postao najuspešniji srpski klub u regionu ove sezone. Šampionska titula bila bi kruna ove godine. 

Crvena zvezda ima priliku da peti put u svojoj istoriji postane najbolja ekipa u državi, a na naslov prvaka čeka pet godina.

Crveno-beli su jedini srpski klub koji je proteklih meseci ekipu uigravao na najtežem terenu - u Ligi šampiona. To je dobra osnova za optimizam u ovoj utakmici.

Ove sezone međusobni skor večerašnjih protivnika je 2:2 u pobedama.  

Prvu utakmicu plej-of serije dobio je Šabac sa 8:5, u drugoj je slavila Crvena zvezda sa 7:5.

Direktan prenos je od 20 sati i 25 minuta na Drugom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво