Udovičić: Nisu nam poremećeni planovi

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić nije želeo da komentariše optužbe igrača Aleksandra Ćirića i Aleksandra Šapića na njegov rad u nacionalnom timu i klubu i kazao da njihovo povlačenje ne remeti planove.

Ćirić je na oproštaju od reprezentacije rekao da je Udovičić u vaterpolo uveo amaterizam kakav nije viđen, a obojica igrača optužili su Partizan da se bavi ucenama i pritiscima u domaćem vaterpolu.

"To su stvari van pameti. Kako da komentarišem tako nešto? Ovo za Partizan mogu da shvatim samo kao pokušaj destabilizacije, kao spoljni uticaj na naš klub i cilj da ove sezone konačno postanemo evropski prvaci", rekao je Udovičić. Selektor je kazao da odlazak skoro celog tima ne remeti planove reprezentacije. Ovog leta od nacionalnog tima oprostili su se, pored Ćirića i Šapića, i Vladimir Vujasinović, Denis Šefik i Dejan Savić, dok je Danilu Ikodinoviću karijera prekinuta posle teške saobraćajne nesreće.

"Ranije sam govorio, a to sam i njima rekao, da ću podmladiti reprezentaciju u cilju što boljeg nastupa u Londonu, tako da nam ovo ne remeti planove", rekao je Udovičić.

Ćirić je tokom vikenda bio u Beogradu sa svojim klubom, crnogorskom Budvanskom rivijerom, a Udovičić je kazao da su se samo pozdravili i da nisu pričali ni o čemu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво