Srpski odbojkaši u Berlinu, u nedelju počinju borbe za Tokio

Odbojkapi Srbije nalaze se u Berlinu, gde u nedelju počinju nastup na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Prvi protivnik je selekcija Francuske (nedelja, 13.30).

Svih osam ekipa doputovalo je u Berlin sa istim ciljem - da sovoje vizu za Tokio, ali će se na Olimpijske igre plasirati samo pobednik turnira.

Prvi protivnik Srbije u nedelju biće selekcija Francuske.

"Korektor Boje, koliko čitam iz novina, nije došao, neki igrači su povređeni, ali to ne treba da nas zavara. Oni su odlična reprezentacija bez obzira na to koji će igrači biti ovde. Mi moramo da odigramo našu najbolju igru ako hoćemo da pobedimo", rekao je selektor Slobodan Kovač.

Naša reprezentacija trenirala je u maloj sali, a tek u subotu će osetiti atmodferu u dvorani u kojoj će igrati utakmice.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво