Terzić: Da zaboravimo sve i krenemo iz početka

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da nije zadovoljan igrom i načinom na koji je njegov tim poražen od Holandije (3:0) na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Srpkinje su, posle sedam pobeda i obezbeđenog plasmana na Fajnal-siks, vezale drugi poraz i završile na trećem mestu E grupe druge faze takmičenja.

"Utakmica je bila slična kao protiv Japana, s tim da je bilo još lošije. Bez obzira na to što smo se davno kvalifikovali za Fajnal-siks, ne može da mi bude jasno da bez energije odigramo oba meča. Upozoravao sam devojke, nismo uspeli, najmanji je problem izgubiti od vrhunske ekipe kao što je Holandija, ali ne na ovaj način", rekao je Terzić posle meča.

On je dodao da veruje da će srpske odbojkašice u glavi prevazići poraze od Japana i Holandije.

"Moramo da zaboravimo sve što je bilo, sedam pobeda i dva poraza, igru i krenemo sve iz početka. Neophodno je da se borimo i damo maksimum, verujem da će doći rezultati."

Odbojkašica Ana Bjelica kaže da najbolji deo prvenstva tek predstoji.

"Sada će se videti kakve smo i od čega smo. Došlo je vreme da se prebacimo na viši nivo. Dobro je da se desilo ovo pre Fajnal-siksa, nadam se da je ovo prava škola", zaključuje Bjelica.

Srbija će večeras saznati rivale u novoj grupi F-6, koja startuje u nedelju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво