Читај ми!

Poraz srpskih odbojkaša od Belgije u Novom Sadu

Odbojkaši Srbije poraženi su od Belgije u Novom Sadu sa 3:0 (25:20, 25:18, 25:23) u meču drugog kola Svetske lige. Naredni meč izabranici Nikole Grbića igraju u nedelju protiv Kanade.

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Belgije 3:0 (25:20, 25:18, 25:23) u Novom Sadu u drugom kolu prvog vikenda Svetske lige.

Aktuelni šampioni Svetske lige sada posle dve utakmice u B grupi imaju jednu pobedu i poraz. Kanada vodi u grupi sa dve pobede.

Ranije danas u istoj grupi u Novom Sadu, selekcija Kanade ostvarila je drugi trijumf pošto je slavila protiv SAD 3:2 (23:25, 25:19, 18:25, 25:23 i 15:11).

Srpski odbojkaši u 3. kolu igraju u nedelju protiv Kanade od 19 sati, a tri sata pre sastaju se SAD i Belgija.

Ovako je protekao meč u Novom Sadu:

20.33 - Kraj meča i trećeg seta, Srbija - Belgija 23:25. Kao i prethodna dva seta gosti su od starta krenuli agresivnije i na oba tehnička tajm-auta otišli s prednošću (8:5, 16:14). Do kraja meča rutinski su održavali prednost i na kraju zasluženo došli do pobede u ovom duelu.

19.58 - Kraj drugog seta, Srbija - Belgija 18:25. Belgijanci su bolje započeli i drugi set. Naši odbojkaši nakratko su uspeli da rezultatski priđu rivalu i odu na prvi tehnički tajm-aut s prednošću 8:7. Ipak, Belgijanci su u nastavku seta igrali gotovo bez greške i zasluženo slavili na kraju seta. Selektor Grbić čestim promenama pokušava da nađe postavu koja bi mogla da parira raspoloženom protivniku. 

19.25 - Kraj prvog seta, Srbija - Belgija 20:25. Odbojkaši Belgije vodili su od početka meča pa se na prvi tehnički tajm-aut otišlo sa 6:8. I u nastavku seta Belgijanci nisu popuštali pa su na drugi tehnički tajm-aut otišli s prednošću 16:14. Ni do kraja seta naši odbojkaši nisu uspeli da se rezultatski približe protivniku pa je prvi set završen rezultatom 25:20. U finišu meča naši momci uspeli su da spasu četiri meč lopte ali ne i petu.

19.00 - U Novom Sadu počeo meč između odbojkaša Srbije i Belgije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво