Još jedna ubedljiva pobeda srpskih odbojkaša

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Zagrebu Švajcarsku sa 3:0, po setovima 25:15, 25:18, 25:18, u trećem kolu Grupe E druge runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srbiji je ovo treća pobeda bez izgubljenog seta, a pre toga je pobedila Belorusiju i Dansku.

"Orlovima" sada trebaju još dve pobede da bi se plasirali na Svetsko prvensto. Srbija u subotu igra protiv Norveške, a u nedelju protiv domaćina ovog kvalifikacionog turnira Hrvatske.

Selektor Nikola Grbić rekao je posle utakmice da ekipa ne sme sebi da dozvoli da u pitanje dovodi bilo koji set.

"Ja se samo nadam da sutra neće biti kao protiv Danske. Imali smo mali razgovor i skrenuo sam pažnju igračima da ne smemo sebi da dozvolimo da dovodimo u pitanje bilo koji set, pre svega zbog imena i renomea koje mi imamo. Ovo mislim bez potcenjivanja bilo koga", rekao je Grbić za sajt saveza.

Srbija protiv Norveške igra u subotu od 15.00.

"Kad imamo pravilan i koncentrisan pristup kao što smo imali večeras, onda setovi traju toliko. Jednostavno, to je ono što ja želim. Znam da je naporno, znam da je teško, ali ako želimo da podignemo lestvicu naših performansi, mislim da je jedini pravi pristup da se vežba na terenu. Nadam se da će sutra protiv Norveške biti isti pristup kao i danas", rekao je Grbić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво