Читај ми!

Odbojkaši Zvezde osvojili Superkup

Odbojkaši Crvene zvezde, aktuelni prvaci i pobednici Kupa Srbije, osvojili su četvrti put uzatopno Super Kup Srbije. Zvezda je u Kraljevu, savladala domaću Ribnicu, finalistu Kupa Srbije, sa 3:0, po setovima 25:17, 25:18 i 25:17, posle 77 minuta igre.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predao je, Maksimu Buculjeviću, kapitenu Crvene zvezda, pehar namenjen pobedniku Super Kupa Srbije 2014.

Odbojkaši Zvezde, aktuelni prvaci i pobednici Kupa Srbije, tako su četvrti put uzatopno osvojili Super Kup Srbije.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Stoilović Filip sa 17 i Aleksandar Gmitrović sa 14 poena, dok je u redovima Ribnice bolji od ostalih bio Stefan Okosanović sa 12 poena.

Utakmica je igrana po pravilima koja će se od ove sezone primenjivati u Super ligi, pa će tokom prva četiri seta biti samo jedan tehnički tajm-aut posle 12. poena i utakmice će se igrati sa pet lopti, umesto sa tri, kako se igralo u prethodnim sezonama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво