Читај ми!

Nole u finalu

Novak Đoković je u finalu Montreala. Francuz Žoel Vilfred Conga predao je meč polufinala najboljem teniseru sveta u trenutku kada je Novak vodio 1:0 u setovima i 3:0 u drugom setu.

Odlično je Novak odigrao prvi set i početak drugog, ali se Tsonga onda požalio na povredu ruke, nije čak ni pokušao da iskoristi medicinsku pomoć, već je predao meč.

U prvom setu vodila se izjednačena borba sve do rezultata 5:4 za Novaka, kada je naš teniser napravio brejk u najboljem mogućem trenutku i tako prvi set rešio u svoju korist za 40 minuta.

Drugi set Novak je otvorio osvojivši gem na svoj servis da bi potom napravio brejk. Kada je i treći gem, posle sjajnih udaraca sa obe strane pripao Novaku, Tsonga je predao.

U finalu, u nedelju uveče, Đoković se sastaje sa Mardijem Fišom. Ukoliko osvoji Montreal postaće prvi teniser na svetu koji je u jednoj kalendarskoj godini osvojio pet Mastersa.

Masters u Monteralu igra se za nagradni fond od 2,43 miliona dolara.

Број коментара 64

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво