Читај ми!

Dejvis kup selekcija Srbije: Bravo Novače, ponosni smo na tebe

Dejvis kup reprezentativci Srbije nakon trijumfa najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u Melburnu, okupili su se na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, uputili čestitke kolegi za njegov deseti trujumf na terenima Otvorenog prvenstva Australije i osvajanje 22. grend slem trofeja u karijeri, pa otputovali za Norvešku.

Tim Srbije gostovaće u Oslu reprezentaciji Norveške u okviru kvalifikacija Svetske grupe 2023. Meč za plasman u grupnu fazu finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa 2023. između Norveške i Srbije na programu je 3. i 4. februara u hali "Oslo Tenis Arena" na brzoj podlozi.

"Bravo Novače, ponosni smo na tebe. Na krilima tvog trijumfa odlazimo put Osla gde želimo da nastavimo tvojim šampionskim stazama, zabeležimo pobedu nad Norveškom i plasiramo se u grupnu fazu Svetske grupe Dejvis kupa 2023", rekli su u jedan glas Dejvis kup reprezentativci Srbije.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki odlučio se za sledeći sastav u meču protiv Norveške: Miomir Kecmanović (27. na ATP listi u singlu), Filip Krajinović (54), Laslo Đere (68), Hamad Međedović (253) i Nikola Ćaćić (82. na ATP listi dublova).

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво