Читај ми!

Ože-Alijasim nadigrao Nadala, sve manje šanse Španca za polufinale

Kanađanin Feliks Ože-Alijasim savladao je Španca Rafaela Nadala sa 2:0 po setovima 6:3, 6:4, u Zelenoj grupu, i naneo mu drugi poraz na završnom turniru u Torinu. U drugom meču drugog kola grupe od 21.00 igraju Fric i Rud.

Nadal je nakon poraza u prvom kolu od Frica 2:0, pretrpeo i drugi poraz ovog puta od Kanađanina Ože-Alijasima. Španac je propustio nekoliko prilika, rival je iskoritio dve svoje. U oba seta Feliksu je bio dovoljan po jedan brejk da reši meč u svoju korist.

Prvi set doneo je veliku borbu dva rivala. U prvom gemu Nadal je propustio dve vezane brejk prilike, tačnije rival je uspeo da se izvuče i osvoji svoj servis. Potom je usledio miran period seta u kome su oba tenisera lako osvajala svoje servis gemove. U sedmom gemu Španac ponovo nije iskoristio dve brejk prilike.

U narednom gemu stigla je kazna. Feliks osvaja jedinu brejk loptu u setu i uspeo je da je iskoristi i stekne brejk prednosti. Potom je bio siguran na svoj servis i dobio prvi set sa 6:3.

Slična slika i u drugom setu. Odlučujući je bio treći gem u kome je Kanađanin oduzeo servis rivalu. U šestom gemu Nadal nije iskoristio jedinu brejk priliku u drugom setu i to je bilo sve što je uradio na ovom meču.

Feliks lagano privodi set i meč kraju za konačnih 6:4 u drugom setu.

U drugom meču Zelene grupe od 21.00 igraju Tejlor Fric i Kasper Rud.

U sredu u drugom kolu Crvene grupe od 14.00, Novak Đoković igra protiv Andreja Rubljova, dok se od 21.00 sastaju Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво