Читај ми!

Đere doneo prednost Srbiji u duelu sa Kanadom

Laslo Đere savladao Gabrijela Dijaloa sa 2:0 po setovima 6:2, 6:2 i doneo prvi bod Srbiji u duelu sa Kanadom. Našoj selekciji neophodna je maksimalna pobeda protiv današnjeg rivala da bi se plasirala na završni turnir u Malagi.

Đere je igrao protiv neuskusnog Gabrijela Dijaloa i dobio ga baš zahvaljujući velikom iskustvu. Nije naš as morao preterano da se trudi da bi slomio otpor rivala. Protivnik je dosta grešio, primetna je bila trema u njegovoj igri. Mladi Kanađanin nije uspeo da se izbori sa pritiskom, Đere je to iskoristio i lako rešio meč u svoju korist.

Đere mnogo bolje ušao u duel. Naš teniser iskoristio je vidnu nervozu protivnika i u trećem gemu oduzeo sevis Dialou i tako stigao do prednosti.

Trema i dalje nije popuštala kod mladog Dijaloa stegnuta ruka, dosta grešaka i gubi i naredniservis i naš as stiće do 4:1 uz dva brejka prednosti. Đere je nastavio u istom ritmu, lagano je držao loptu u igru i čekao greške rivala. To mu je omogućilo da bez problema osvoji prvi set sa 6:2.

Dijalo je zaigrao sigurnije u drugom setu. Zapretio e na servis našeg tenisera, ali Đere je uspeo da se izvuče spasi tri vezane brejk prilike. U narednom gemu naš as uspeva da iskoristi treću, od tri vezane, brejk prileke i stigne do prednsti u drugom setu - 2:1.

Kao i u prvom setu, Đere u petom gemu ponovo oduzima servis rivalu, a potom rutinski privodi set i meč kraju za konačnih 6:2 i u drugom setu.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво