Читај ми!

Fric: Rekao sam u šali da je bolje da Đoković ne igra

Američki teniser Tejlor Fric izjavio je da se šalio kada je rekao da je dobro za sve igrače da najbolji srpski teniser Novak Đoković ne igra na Ju-Es openu. On je istakao da je tom šalom zapravo želeo da Đokoviću uputi kompliment.

"Za sve igrače je dobro ako Novak nije u žrebu. On je jedini igrač kojeg nikada nisam pobedio", izjavio je Fric posle trijumfa nad Nikom Kirjosom u Sinsinatiju.

Međutim, njegovu izjavu, izrečenu u šali, mnogi su pogrešno protumačili, pa je Amerikanac na Tviteru objasnio da je Đokoviću zapravo uputio kompliment.

"Naravno, ništa novo. Napali su me jer sam se našalio kada sam rekao da je bolje za sve da Novak ne igra. Problem sa transkriptima je da je tu u pitanju sirov tekst i ne bude uvek jasno kako su stvari izrečene. To što sam rekao je ustvari veći kompliment na račun Đokovića od bilo čega drugog.", napisao je američki teniser na Tviter profilu.

Fric će se danas (19.00) u četvrtfinalu mastersa u Sinsinatiju sastati sa najboljim teniserom planete, Rusom Danilom Medvedevom.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво