Đoković, Lajović i Kecmanović na terenima Vimbldona (RTS1, RTS2)

Trojica naših tenisera će danas igrati mečeve drugog kola turnira na Vimbldonu. Mečeve Novaka Đokovića, Dušana Lajovića i Miomira Kecmanovića možete gledati u direktnim prenosima na programima RTS-a, a njihov tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Prvi će na teren oko podneva izaći Miomir Kecmanović koji će snage odmeriti sa Čileancem Alehadrom Tabilom.

Kecmanović je u prvom kolu nadigrao Australijanca Džona Milmana sa 3:1 po setovima 6:3, 2:6, 6:3, 6:4, a sada će biti u prilici da se revanšira Tabilu koji je u prvom kolu eliminisao Lasla Đerea sa 3:2.

Dušan Lajović na duel sa Kazahstancem Aleksanderom Bublikom, trenutno 38. igračem na svetu, izlazi oko 14 časova.

Lajović je do drugog kola došao pošto mu je Španac Pablo Karenjo-Busta zbog povrede predao meč pri rezultatu 1:1 (3:6, 6:4), dok je Bublik nadigrao Mađara Martona Fučovića.

Naš najbolji teniser Novak Đoković sastaje se sa Australijancem Tanasi Kokinakisom trenutno 79. teniserom na listi, a početak tog meča je planizan za 14.30 na centralnom terenu.

Đoković je odbranu titule na ovom turniru počeo pobedom nad Sun Vu Kvonom iz Južne Koreje sa 3:1 (6:3, 3:6, 6:3, 6:4), a Kokinakis je na startu savladao Poljaka Kamila Majhšaka sa 3:0 (7:6 /7:5/, 6:2, 7:5).

Njih dvojica su do sada igrali samo jedan meč, pre sedam godina, a slavio je Novak sa 3:0.
Mečeve naših tenisera možete gledati u direktnim prenosima na programima RTS-a, a njihov tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво