Читај ми!

Đoković počinje pohod na Rolan Garos, prvi protivnik je Nišioka

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započinje pohod na Rolan Garos duelom sa Jošihitom Nišiokom u prvom kolu. Đoković i Nišioka igraju od 20.45 na stadionu "Filip Šatrije", a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Novak je u Pariz stigao posle titule na mastersu u Rimu i važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje nove, treće titule u Bulonjskoj šumi.

Svetski "broj 1" brani trofej osvojen prošle godine, ima težak žreb jer su u njegovoj polovini Rafael Nadal i Karlos Alkaraz, ali i velike šanse da ih pobedi.

Prva prepreka mu je omaleni Japanac Nišioka, sa kojim će igrati u večernjem terminu na najvećem stadionu u kompleksu, ne pre 20.45.

Biće to treći međusobni duel dvojice igrača, a oba prethodna je u svoju korist rešio Srbin. Poslednji put su igrali u drugom kolu Australijan opena 2020. godine, kada mu je Đoković prepustio samo sedam gemova.

Pored Novaka, na terenu će biti još trojica srpskih tenisera, a prvi će svoj meč igrati Filip Krajinović. Krajinović se sastaje sa snažnim serverom Rajlijem Opelkom i njih dvojica će od 11 otvoriti program na terenu 11.

Na istom terenu će nešto kasnije igrati Miomir Kecmanović protiv Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine, dok će Dušan Lajović na terenu 5 ukrstiti rekete sa Sebastijanom Baezom, a taj duel neće početi pre 12.30.

Rolan Garos se igra je od 22. maja do 5. juna, za nagradni fond od 43,6 miliona evra, a titulu brani upravo Đoković.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво