Читај ми!

Novak pomogao Medvedevu u duelu sa Ože-Alijasimom

Danil Medvedev savladao je Feliksa Ože-Alijasima i plasirao se u polufinale Australijan opena, a posle meča je rekao da je, u trenucima kada mu nije išlo, razmišljao šta bi Novak uradio u takvoj situaciji.

"Ne znam da li će publici da se dopadne ovo što ću reći, ali pitao sam sebe kada mi nije išlo: Šta bi Novak uradio u ovom momentu", rekao je Rus Danil Medvedev u razgovoru na terenu sa Džimom Kurijerom po plasmanu u polufinale Australijan opena u Melburnu.

Reakcije publike na spominjanje najboljeg igrača sveta bile su različite, a čulo se i dosta zvižduka.

Danil Medvedev je opisao i situaciju kada je servirao na meč-lopti za protivnika.

"Meč-lopta? Nemam pojma. Na meč-lopti sam uspeo da dobro odserviram, ali da je bio drugi servis, ko zna šta bi bilo. Na svaki meč dolazim sa puno stvari, nosim dosta majica i nikada ne mogu da zakopčam torbu. Sada je prazna, eto kakav je meč bio", rekao je Medvedev i dodao:

"Feliks je servirao neverovatno, igrao je i servirao sjajno. Nisam znao šta da radim, ali sam nekako našao put do pobede", zaključio je Rus.

Medvedev je u četvrtfinalu pobedio Feliksa Ože-Alijasima sa 3:2 u setovima, a protivnik u borbi za finale biće mu Grk Stefanos Cicipas.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво