Читај ми!

Tajli: Đokovićeva namera je da sledeće godine igra na AO

Direktor Australijan opena Kreg Tajli nada se da će najbolji teniser sveta Novak Đoković moći naredne godine da igra na prvom gren slemu u sezoni i još jednom ponovio da niko nije iznad turnira.

Đoković je posle sage od 11 dana deportovan iz Australije pred početak turnira, zbog čega se suočio i sa zabranom ulaska u tu zemlju u naredne tri godine, a Tajli je upitan da li će srpski igrač igrati sledeće godine u Melburnu.

"Da, to će biti njegova namera. Na kraju krajeva, on je prvi igrač sveta i voli Australijan open.", rekao je Tajli za austrlaijski ABC.

Direktor turnira je istakao specifičnosti organizacije ovakvog takmičenja kao i to da su im svi igrači važni.

"Svake godine je pritisak da dođemo do igrača. Tenis se razlikuje od drugih sportova, mi ne zapošljavamo igrače, već moramo da im ponudimo okruženje koje apsolutno vole. I oni vole da igraju u Australiji. Ovo je njihovo omiljeno mesto za igru. Naš cilj je da uvek imamo najbolje igrače, kako bismo imali najbolje mečeve i predstavili naš grad u najboljem svetlu. Međutim, važno je da naglasimo, da nijedna osoba, nijedna organizacija nije veća od samog turnira ", zaključio je Tajli.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво