Читај ми!

Đere poveo, pa izgubio protiv Musetija u Parizu

Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo mastersa u Parizu, pošto je posle tri seta izgubio od Italijana Lorenca Musetija - 6:4, 6:7, 4:6.

Nije uspeo Laslo Đere da prekine niz od četiri uzastopna poraza, pa je u prvom kolu mastersa u Parizu izgubio od Lorenca Musetija, posle preokreta.

Mladi Italijan ušao je u glavni žreb pariskog mastersa kao "srećni gubitnik", a u duelu sa srpskim teniserom imao je više snage, čini se i višeželje i tako stigao do drugog kola.

Đere je dobro ušao u meč - u prvom setu nije dozvolio nijednu brejk priliku protivniku, dok je oduzeo jedan servis rivalu, u petom gemu, te osvojio prvi set 6:4.

Srpski teniser je već na startu drugog seta napravio brejk, ali je Italijan odmah uzvratio, pa se došlo do taj-brejka, koji Museti osvaja rezultatom 7:5.

Kao da je Đere u trećem setu razmišljao o propuštenim prilikama, Italijan mu je dva puta oduzeo servis, jedan brejk je Lacika uspeo da vrati, ali ne i drugi, pa Museti osvaja trći set rezultatom 6:4.

Museti će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela između Dakvorta i Bautista-Aguta.

U drugo kolo Pariza danas se plasirao Dušan Lajović, dok svoje mečeve prvog kola tek igraju Krajinović i Kecmanović. Novak Đoković je, kao prvi nosilac, slobodan na startu turnira, a u drugom kolu će igrati protiv Mađara Martona Fučoviča.

Masters u Parizu igra se za nagradni fond od 2.603.700 evra.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво