Читај ми!

Đoković protiv Medvedeva u istorijskom finalu Ju-Es opena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra sa Danilom Medvedevom, drugim igračem na svetskoj listi, u finalu Ju-Es opena. Duel dvojice najboljih tenisera sveta počinje u 22 časa po našem vremenu. Tok meča pratite na našem portalu.

Najbolji teniser Srbije je u prilici da pobedom u večerašnjem finalu ostvari niz nesvakidašnjih rekorda i ispiše nove stranice istorije tenisa koje će biti izazov za nove generacije.

Već samim plasmanom u svoje deveto finale Ju-Es opena, a ukupno 31. u karijeri, pobedom nad Aleksanderom Zverevom, Novak Đoković je ostvario čitav niz rekorda. Namerava da novim trijumfom kruniše neverovatnu seriju od 27 pobeda na grend slem turnirima ove sezone, što je malo kome pošlo za rukom u moderno doba tenisa.

Time bi nadmašio legendarnog Australijanca Roda Lejvera, jedinog igrača koji je osvojio kalendarski grend slem 1969. a večeras će pobedniku uručiti trofej.

Na drugoj strani Danil Medvedev, drugi na listi najboljih tenisera, koji je na ovom Ju-Es openu do sada izgubio samo jedan set, u meč ulazi znatno rasterećeniji.

Medvedev je u polufinalu savladao talentovanog Kanađanina Ožer-Olijasima sa 3:0 (6:4, 7:5, 6:2) u setovima, i u svom trećem finalu karijere želi da dođe do titule na jednom od velika četiri turnira.

Po svemu jedinstven finalni duel Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, koji će svakako biti spektakularan i pamtiće se u istoriji tenisa bez obzira na ishod, počinje u 22 časa, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво