Читај ми!

Dobar početak za srpske tenisere u Njujorku, Lajović preko Pera u drugom kolu

Dušan Lajović savladao je Benou Pera sa 3:1 (6:3, 7:5, 2:6, 6:4) i prvi je od osmoro srpskih tenisera koji se plasirao u drugo kolo Ju-Es opena. Naredni Ducijev protivnik biće Nemac Gojovčik, koji je sa 3:2 bio bolji od Francuza Umbera.

Lajović je u velikom stilu pobedio nezgodnog tenisera iz Francuske, u meču u kojem je viđeno 11 brejkova i koji je trajao nešto više od dva i po sata.

Srpski teniser, koji je 40 na ATP listi na kraju je imao više živaca od iskusnog Francuza, koji je eliminisan u prvom kolu nekog grend slema deveti put zaredom.

Lajoviću je jedan brejk bio dovoljan za osvajanje prvog seta (6:3), dok je drugi deo igre više ličio na meč u konkurenciji dama.

Tri puta je Lajović oduzimao servis protivniku, Per se dva puta vraćao, ali ne i treći, pa je posle 7:5 Duci poveo sa 2:0 u setovima.

U trećem setu Lajović je potpuno pao. Posle izjednačenog prvog dela (2:2), Francuz pravi seriju od četiri uzastopna gema i smanjuje na 2:1.

Velika borba viđena je u četvrtom setu. Lajović je na strtu napravio brejk, Francuz odmah uzvratio istom merom, ali srpski teniser još jednom oduzima servis protivniku u sedmom gemu, a tu prednost je uspeo da sačuva do kraja meča.

Lajović će u drugom kolu igrati protiv Nemca Gojovčika, koji je posle velike borbe savladao Francuza Umbera sa 3:2 u setovima.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво