Читај ми!

Đere nadigrao Rinderkneša i plasirao se u polufinale Gštada

Laslo Đere savladao Artura Rinderkneša iz Francuske sa 2:1 po setovima 6:4, 6:7, 6:4 i plasirao se u polufinale turnira u Gštadu, gde ga očekuje duel sa još jednim Francuzom – Ugom Gastonom.

Đere je uspeo da opravda ulogu favorita u ovom meču. Iako je izgubio drugi set u taj-brejku u odlučujučem je uspeo da nadigra pobednika i plasira se u polufinale turnira. Meč je traja odva sata i 39 minuta.

Odlučujući u prvom setu je bio treći gem kada je naš teniser uspeo da oduzme servis protivniku. Potom je Đere zadržao svoj servis i rešio set u svoju korist, iako se u poslednjem gemu susreo sa brejk loptom, naš teniser je odbio taj napad i iskoristio četvrtu set loptu - 6:4.

Velika borba u drugom setu, ipak teniseru su uspeli da sačuvaju svoje servise. Nekoliko gemova je odigrano na razliku, ali nije bilo brejk prilika pa je set rešen u taj-brejku.

U ovom Đere je prvi stigao do mini-brejka, međutim Francuz je uzvratio sa dva mini-brejka i potom dobijao sve svoje servise i tako stigao do izjednačenja u setovima - 7:5 u taj-brejku.

Naš teniser je konstantno pritiskao servis protivnika u odlučujućem setu u dva navrata je propustio brejk prilike. Ipak u desetom gemu uspeva da oduzme servis protivniku i reši set i meč u svoju korist - 6:4 u trećem setu.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво