Читај ми!

Novak raspoložen za šalu posle pobede nad Fučovičem

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković bio je veoma raspoložen posle plasmana u novo, deseto polufinale na Vimbldonu. Đoković je u četvrtfinalu rutinski savladao Martona Fučoviča pa i ne čudi što je intervju na terenu iskoristio da se našali sa gospodinom koji ga je ispitivao.

Novak je savladao Fučoviča sa 6:3, 6:4, 6:4 i nakon meča rekao da je odigrao veoma dobar meč.

"Bila je solidna partija. Počeo sam dobro, u prvih šest gemova je sve bilo kako treba. Nije bilo mnogo pogrešnih stvari u mojoj igri. Uspeo sam da završim prvi set kod 5:3, ali priznanje Martonu za borbu koju je pokazao tokom meča", počeo je Đoković.

Spiker na stadionu ga je podsetio da je ostvario 350. grend slem pobedu u singl kategoriji i da se plasirao u 41. polufinale na najvećim turnirima, a 10. na Vimbldonu.

"Da li želite da putujete sa mnom kao moj čovek za statistiku? Ili možda kao psiholog?", našalio se Novak.

"Upućujete komplimente mojoj karijeri i to mi diže samopouzdanje. Svestan sam određenih statistika, volim ovaj sport svim srcem, telom i dušom. Posvećen sam mu otkad sam se rodio. Nekada stvari deluju nerealno, ali pokušavam da živim u trenutku i ne uzimam zdravo za gotovo. Velika je inspiracija juriti istoriju i neka se nastavi dalje."

Nije moglo da prođe bez smeha ni na pitanje o sledećem protivniku: pobedniku susreta Karen Hačanov – Denis Šapovalov.

"Moram da pobedim s kim god da igram", istakao je svetski "broj 1" vidno raspoložen.

"Kada sam dobio prethodni meč, rekao sam da bih voleo da Fučovič i Rubljov igraju pet setova, da ih prekine kiša i nastave sutradan. Šapovalov i Hačanov igraju na terenu 1, koji ima krov, završiće sigurno danas. Obojica igraju sjajno, Šapovalov je ostvario nekoliko velikih pobeda. Izgleda sjajno, Hačanov izgleda sjajno. Svi izgledamo sjajno, zato smo i ovde."

"Samo izgledamo", u svom stilu je završio Đoković.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво