Читај ми!

Karacev zaustavio Medvedeva u Rimu

Ruski teniser Aslan Karacev ubedljivo je nadigrao trenutno drugog tenisera sveta zemljaka Danila Medvedeva sa 2:0 (6:2;6:4) i priredio svojevrsno iznenađenje na Masters turniru u Rimu. U narednom kolu Karacev će snage odmeriti sa Amerikancem Rajli Opelkom koji je nadigrao Musetija u dva seta.

Aslan Karacev nastavlja sa sjajnim partijama ove godine i u Večnom gradu je ruski derbi sa drugim teniserom sveta završio u svoju korist posle 78 minuta sjajne igre.

Već na početku meča Karacev, koji je trenutno 27. na listi, došao je do dva brejka i stigao do ubedljivog vođstva od 1:0 u setovima.

U nastavku mu je samo jedan brejk bio sasvim dovoljan da završi meč u svoju korist i plasita se u osminu finala turnira u Rimu.

Dvadesetsedmogodišnji Rus je debitovao na Gren slem turnirima ove godine kada je na ovogodišnjem Australijan openu stigao do polufinala gde ća je nadigrao prvi teniser Srbije i sveta Novak Đokovoć.

U borbi za četvrtfinale Karacev će se sresti sa Amerikancem Rajli Opelkom koji je nadigrao Italijana Lorenca Musetija u dva seta.

I hrvatski teniser Marin Čilić poražen je od Grka Stefanosa Cicipasa sa 7:5, 6:2 u drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Rimu.

Grku Stefanosu Cicipasu, koji je trenutno peti igrač na listi najboljih tenisera trebalo je, sat i 45 minuta igre da nadigra hrvatskog tenisera koji je trenutno 43. na listi.

U trećem kolu Cicipas će se sresti sa pobednikom duela Matea Beretinija i Johana Milmana.
 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво