Читај ми!

Zverev prvi finalista Madrida, tamo ga čeka Beretini

Nemac Aleksandar Zverev savladao Austrijanca Dominika Tima sa 2:0 po setovima 6:3, 6:4 i plasirao se u finale Mastersa u Madridu. U borbi za titulu igraće Mateom Beretinijem, koji je sa 6:4, 6:4 savladao Kaspera Ruda.

Aleksandar Zverev je dobio još jedan meč na putu ka tronu u Madridu. Nakon što je eliminisao Rafaela Nadala, pred njim je oružje morao da položi i Dominik Tim. Posle velike borbe u dva seta Nemac se plasirao u finale.

 

U prvom setu prvo je u trećem gemu Tim propustio brejk priliku. Već u narednom gemu Zverev je, posle nadužeg gema u setu, realizovao četvrtu brejk prilku i oduzeo servis protivniku.

Ispostavilo se da je Nemcu to bilo dovoljno da osvoji set, rutinski ga je priveo kraju - 6:3.

U drugom setu Zverev je ekspresno uz dva brejka, u trećem i petom gemu, stigao do prednosti od 4:1. U narednom gemu Tim je uspeo da vrati jedan brejk.

Potom je Austrijanac spasio tri brejk lopte na svoj servis i prišao na 4:3, ali to je bilo sve što je uspeo da uradi na ovom meču.

Zverev se potom fokusirao na svoj servis, lako je osvojio ova i stavio tačku na set i meč - 6:4 u drugom setu.

U finalu Zverev će igrati protiv Italijana Matea Beretinija. Deseti igrač sveta je u drugom polufinalu bio bolji od Norvežanina Kaspera Ruda 2:0 (6:4, 6:4). Meč je trajao 83 minuta.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво