Читај ми!

Đorđe Đoković: Publika će preko RTS-a biti na terenima

Beograd će, posle 9 godina pauze, biti domaćin najboljim teniserima sveta na Otvorenom prvenstvu Srbije u tenisu od 19. do 25. aprila. Gostujući u Jutarnjem programu direktor turnira Đorđe Đoković je najavio da će RTS prenositi mečeve sa ovog takmičenja.

Naš glavni grad našao se u kalendaru Asocijacije teniskih profesionalaca, a ostale su još tri nedelje za pripreme turnira na kome će pobednik osvojiti 250 poena.

„Pripreme idu sjajno. Mi smo od samog starta znali koji su nam rokovi. Pri kraju smo priprema i očekujemo da ćemo već krajem ove nedelje biti spremni." Rekao je Đorđe Đoković.

Problem koji muči čitav svet duže od godinu dana je koronavirus, kako ćete se izboriti sa tim problemom? Da li će publika moći da prisustvuje mečevima?

„U skladu sa trenutnom situacijom nismo u mogućnosti, na žalost, da imamo publiku na tribinama, ali nadamo se da će se situacija popraviti i da će se sledeće godine situacija popraviti i da ćemo imati i publiku."

Ljubitelji tenisa jedva čekaju da u Beograd stignu neki od najboljih tenisera današnjice, hoćete li nam otkriti ko će nastupiti na Novakovim terenima?

„ Između ostalih, na čelu sa Novakom Đokovićem, Dominik Tim koji je gredn slem šampion, kao Mateo Beretini,Karace, Gael Monfis, našu teniseri Filip Krajinović, Dušan Lajović, Đere, Kecmanović... Zaista veliki broj jako uspešnih tenisera iz samog vrha ATP liste i vrlo smo ponosni što imamo takav odziv tenisera."

„Biće sigurno prenosa na kanalima RTS-a. Nama je bio cilj da obezbedimo svima mogućnost da gledaju mečeve jer nema uslova da na tribinama bude publike i jako nam je drago što smo u tome uspeli. Nadamo se što većoj gledanosti. Trebalo bi da imamo prenos svih mečeva a to je trenutno još u razradi i dogovoru, a mi se trudimo da omogućimo prenos svih mečeva.", istakao je Đoković.

U daljem razgovoru direktor turnira Đorđe Đoković je govorio o bogatom iskustvu stečenom prethodnih godina zahvaljujući kome će uz ovaj turnir organizovati takmičenje i u ženskoj konkurenciji, a glavni cilj je da se dobije naredna licenca za organizaciju i turnira za seriju 500.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво