Читај ми!

Reporter RTS-a sa Rolan Garosa: Rafa vežbao odbranu od loba

Specijalni izveštač RTS-a Vladimir Banić uključio se sa terenâ na Rolan Garosu na kojima je upravo Rafael Nadal imao poslednji trening pred predstojeće finale sa Novakom Đokovićem. Preneo je zapažanja o atmosferi pred istorijsko finale i detalje sa Nadalovog treninga, a borbu za trofej možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu od 15.00. Strim je na RTS Planeti (samo za gledaoce iz Srbije). Tok meča pratite i na našem portalu.

Za manje od tri sata počinje istorijsko finale na Rolan Garosu.

Atmosfera je dosta dobra, ljudi jedva čekaju da vide dva najbolja igrača današnjice na terenu koji je nominalno bolji za Rafaela Nadala, međutim, naš Novak Đoković je u fantastičnoj formi i nema sumnje da će se boriti za pobedu i to konačno drugo osvajanje Rolan Garosa, nakon onog koje je osvojio pre pet godina.

Rafael Nadal na terenu broj tri ima poslednji trening pred meč. Današnji njegov trening je tekao uobičajeno, međutim, juče je posebno obratio pažnju na udarac za odbranu od loba, verovatno što Novak ovde dosta koristi taj skraćeni udarac na mreži, a nakon toga sledi lob. Rafa je jedno 15 minuta trčao do mreže i nazad.

Očekuje se da možda i Novak Đoković dođe na taj poslednji trening pred meč. Za manje od tri sata počeće finale, a pobednika ćemo znati negde u popodnevnim ili možda čak i u večernjim satima.

Finale počinje u tradicionalnom terminu od 15.00, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a. 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво