Đoković za RTS: Novi trofej na Rolan Garosu, osećam da je ta godina

Novak Đoković u četvrtak nastavlja pohod u Parizu. Protivnik u drugom kolu je Rikardas Berankis iz Litvanije. Meč je na programu u četvrtak oko 14.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu. Novak je za RTS rekao da se nada da će ove godine imati priliku da se bori za trofej.

Đoković je uspešno otpočeo misiju "Rolan Garos", pošto je bez muke savladao Mikaela Imera sa 3:0 (6:0, 6:2, 6:3). Pred njim je novi izazov, a istakao je da mu je cilj borba za trofej. 

"Potpuno sam usredsređen ovde na Pariz, nadam se najboljem. 2016. je bila ta šampionska godina, jedini trofej ovde na Rolan Garosu. Nadam se da ću ove godine imati priliku da se borim za taj trofej. Osećam da je ovo ta godina", rekao je Đoković.

Duel Đokovića i Berankisa je postavljen kao treći na terenu "Filip Šatrije", posle dva ženska singla u kojima se sastaju: Jelena Ostapenko - Karolina Pliškova i Ana Bogdan - Sofija Kenin.

Program na ovom terenu počinje u 11.00. Direktan prenos meča Đoković - Berankis pratite na našem Prvom programu oko 14.30.
 

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво