Читај ми!

Organizatorima se već prvog dana o glavu obija "jesenji RG", Azarenka napustila teren

Već prvog dana Rolan Garosa organizatori su imali velikih problema sa vremenskim prilikama, pošto je kiša često ometala igru i prekidala mečeve. Pomeranje inače letnjeg grend slema za kraj septembra doneo je određene rizike, koji su se ispostavili realnim čim su počeli takmičarski mečevi.

Kiša je od starta dnevnog programa uticala na raspored mečeva, pa su nakon nekoliko prekida, supervizori mečeva bili primorani da nastavljaju mečeve i tokom padavina.

Učesnicima je to smetalo i među najglasnijima je bila Beloruskinja Viktorija Azarenka, koja je napustila stadion tokom meča sa Dankom Kovinić (6:1, 6:2).

"Ovo postaje smešno. Ne želimda sedim ovde zato što se smrzavam. Neću da čekam više ni minut, ovde je ledeno, osam stepeni, a ja živim na Floridi. Navikla sam na toplo vreme", besnela je Vika.

Temperatura u Parizu je tek 13-14 stepeni Celzijusa, uz vlažnost vazduha od preko 85 procenata.

Vremenske prilike značajno utiču na uslove za igru u Bulonjskoj šumi, zbog čega su mnogi negodovali zbog stanja terena. Prognoza je takva da se očekuju padavine gotovo svakog dana do kraja turnira, a temperatura će retko kada ići preko 15 stepeni.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво