Đoković preslišao Štrufa, u polufinalu protiv Bautiste Aguta

Novak Đoković je savladao Nemca Jana-Lenarda Štrufa sa 2:0 po setovima 6:3, 6:1 i plasirao se u polufinale gde ga očekuje duel sa Špancem Robertom Bautistom Agutom.

Lakše nego što se očekivalo Novak je slomio otpor Nemca. Naš teniser je rutinski „odradio posao" i plasirao se u polufinale Sinsinatija. Štruf nije imao rešenja za igru našeg asa i bio je primoran da brzo položi oružje.

Đoković je iskoristio sve greške protivnika, odlično su ga služili svi udarci, imao je priliku da se opusti i isproba neke taktičke zamisli u meču četvrtfinala. Čvrsto je odigrao sa osnovne linije i uspeo da neutrališe prvi servis protivnika, koji mu je najjače oružje.

Novak je nešto sporije ušao u meč, tačnije trebalo mu je malo vremena da "pronađe" prvi servis. Međutim sve je brzo došlo na svoje mesto. U četvrtom gemu iskoristio je prvu brejk šansu i oduzeo servis protivniku. Potom je rutinski priveo set kraju - 6:3.

U drugom setu na terenu je postojao samo jedan igrač naš Novak Đoković, ekspresno je uz samo jedan izgubljen gem, i to na svoj servis, osvojio set - 6:1.

Novak Đoković će u polufinalu igrati protiv Španca Roberta Bautista Aguta, koji je u četvrtfinalu savladao prošlogodišnjeg šampiona Danila Medvedeva.

Ovako je protekao meč četvrtfinala Đoković - Štruf.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво