Đoković protiv Štrufa za polufinale Sinsinatija

Novak Đoković igra protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa meč četvrtfinala mastersa u Sinsinatiju. Susret počinje u 21.40. Tok meča pratite na našem portalu.

Novak nastavlja pohod u Sinsinatiju. Naredna prepreka je Nemac Štruf, 34. na ATP listi. Novak i u ovaj duel ulazi kao favorit. Naravno, to mora da dokaže na terenu.

Naš teniser je u predhodnom kolu lako slomio otpor Tenisa Sandgrena u dva seta (6:2, 6:4), posle 90 minuta igre. Jan-Lenard Štruf je do četvrtfinala došao pobedom nad Davidom Gofanom od 2:1 (6:4, 3:6, 6:4).

Đoković i Štruf do sada su se sastajali tri puta, sve mečeve naš teniser je rešio u svoju korist. Poslednji put igrali su ove godine na Australijan openu, Novak je slavio rezultatom 3:1 (7:6, 6:2, 2:6, 6:1).

Meč počinje oko 21.40. Tok meča pratite na našem portalu. Pobednik ovog meča igraće protiv Roberta Bautista Aguta koji je savladao Danila Medvedeva sa 2:1 (1:6, 6:4, 6:3).

Drugi naš predstavnik na turniru u Sinsinatiju Filip Krajinović svoj meč četvrtfinala igra protiv Kanađanina Miloša Raonića. Njihov duel počinje oko jedan sat posle ponoći.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво