”Đoković je mističan i opasan, Federer i Nadal bi trebalo da ga napadnu”

Direktor teniskog turnira u Marselju i bivši igrač Žan Fransoa Kužoli smatra da bi Federer i Nadal morali da napadnu Đokovića i osude ga zbog delovanja u vezi sa organizacijom Adrija tura u vreme pandemije koronavirusa.

Direktor ATP turnira iz serije 250 nezadovoljan je jer Rodžer Federer i Rafael Nadal ćute i ne žele javno da kritikuju Novaka Đokovića zbog organizacije Adrija tura.

”Imam utisak da je Đoković mislio kako je iznad prirodnih zakona. On ima tu slovensku, mističnu stranu, misli da je nepobediv. Ali, kad se igrate sa životima drugih ljudi onda imate i odgovornost za to što radite”, poručuje Kužoli.

”On ima izraženu mesijansku crtu, oseća da je iznad svega toga. Njegova mističnost je opasna, za mene je on na ivici da se proglasi guruom”, dodaje on.

Ovaj šezdesetosmogodišnji Francuz je očekivao snažniju reakciju ostalih tenisera, pre svega najvećih Novakovih rivala - Federera i Nadala. 

”Želeo bih da Tsonga, Monfis, Federer i Nadal kažu šta misle o svemu. Kirijos je u principu provokator, ali je iznutra je dobar, za razliku od Đokovića koji ima uglađenu spoljašnost, a unutra ima svega, pa i nečeg nasilnog”, oštar je Kužoli.

”Da su to učinili Federer ili Nadal, imalo bi veće posledice. No, oni to nikad ne bi uradili”, zaključuje on.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво