Novak osetio centralni teren na Dorćolu, Džumhur mu pravio društvo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je trening na centralnom terenu, na stadionu gde će biti odigrani mečevi Adrija tura od 12. do 14. juna. Društvo mu je pravio Damir Džumhur, prvi nosilac TSS tura, takmičenja koje će da prethodi glavnom događaju za vikend, a na kojem će teniser iz Sarajeva pokušati da obezbedi mesto uz Đokovića, Tima, Zvereva, Dimitrova i druge.

Radovi na tribinama su još u toku, ali sve će biti spremno za veliki sportsko-humanitarni događaj, na kojem će tri dana publika moći da uživa u majstorskim potezima svetskih asova, ali i da uživa u dubl mečevima, egzibicionim duelima, zabavnom programu, koncertima...

Tokom dana potvrđeno je da će se tenisu posle tri godine pauze vratiti i Jelena Janković, koja će sa Novakom igrati u miksu protiv Nenada Zimonjića i Olge Danilović.

Koliko je veliko interesovanje javnosti za Adrija tur svedoči podatak i da je danas za svega par minuta rasprodat još jedan kontigent od 1.000 kompleta ulaznica.

Na blagajnama Tiket vižna i putem sajta Ticket.rs redovi su stvoreni od ranih jutarnjih sati, a putem sajta je u svakom trenutku od 10.00 bilo preko 2.000 ljudi.

Za one koji nisu uspeli da obezbede kartu pozitivna okolnost je što će ulaz u kompleks na TC Novak biti besplatan za sve tokom turnira.

Samim tim, ljubitelji sporta moći će da osete deo atmosfere Adrija tura, da uživaju u programima "teniskog sela" na Dorćolu po uzoru na najveće ATP turnire, kao i da prate mečeve na velikim ekranima koji će biti postavljeni po teniskom centru.