Nadal: Ne želim da debatujem o Federerovim motivima

Rafael Nadal nije želeo da provodi vreme po osvajanju Ju-Es opena komentarišući navode Matsa Vilandera da će „Federer nastaviti da igra samo kako ga Nadal ne bi pretekao u broju osvojenih grend slem titula".

Nadal je bio jedini teniser iz „velike trojke" koji je stigao do završnice Ju-Es opena. Novak Đoković je predao meč četvrtog kola, dok je Federer poražen u četvrtfinalu.

„Neko bi možda rekao da je to dodatni pritisak. Neko bi rekao da je to olakšanje... Nijedan nije bio na mom putu, sa njima sam mogao da se susretnem samo u finalu", rekao je Nadal.

Španac je u Njujorku osvojio 19. grend slem titulu. To znači da ga sada samo jedna titula deli od Federerovog skora.

Posle finala, Mats Vilander je rekao da je to jedini razlog zbog kog će Federer nastaviti da igra.

„Mislim da će Federer da igra jer uživa u tome, ni iz jednog drugog razloga. Vreme će reći da li će karijeru završiti sa najvećih brojem titula. Razumem vaše pitanje, ali to nije debata u kojoj želim da sudelujem", rekao je Nadal, koji je drastično smanjio zaostatak za Đokovićem na ATP listi i koji bi uskoro ponovo mogao da zasedne na prvo mesto.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво