RTS na Rolan Garosu: Osmoro Srba u pohodu na Pariz

Rolan Garos, drugi grend slem sezone, zvanično počinje u nedelju od 11 sati mečevima na svim terenima u kompleksu. Prenose jednog od četiri najveća turnira moći ćete da pratite na programima RTS-a, ali i da sa lica mesta saznate šta se to u Parizu dešava "iza kamera".

Na terenima u Bulonjskoj šumi biće naš novinar Nikola Đukić (NikolaDjukic43) koji će vas svakodnevno obaveštavati o dešavanjima na Rolan Garosu.

Imaćete prilike da iz prve ruke vidite i čujete intervjue sa najboljim srpskim i svetskim igračicama i igračima, da čitate analize mečeva, uživate u video sadržaju, kao i da se upoznajete sa onime što se nalazi "iza kulisa" u kompleksu.

Turnir u Parizu poseban je jer najbolji teniser sveta Novak Đoković ima priliku da ponovo objedini pehare sa sva četiri grend slema, postavljen je za prvog nosioca i uz Rafaela Nadala je najveći favorit za osvajanje titule.

Osim njega, Srbija će imati još sedam predstavnika na Rolan Garosu – pet u muškoj i dva u ženskoj kategoriji. Kod dama će se takmičiti Aleksandra Krunić i Ivana Jorović, dok su kod muškaraca tu još Dušan Lajović, Laslo Đere, Filip Krajinović, Janko Tipsarević i Miomir Kecmanović.

Već prvog dana, u nedelju, na terenu će biti njih troje – Jorovićeva se sastaje sa Amerikankom Dženifer Brejdi, Tipsarević igra protiv Grigora Dimitrova, dok je protivnik Laslu Đereu Alber Ramos-Vinjolas iz Španije.

Te mečeve moći ćete da pratite u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.

Rolan Garos traje do 10. juna i igra se za nagradni fond od 42.660.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво