Jankovićeva pala za četiri pozicije, Kerberova ponovo prva

Srpska teniserka Jelena Janković pala je za četiri pozicije na novoobjavljenoj VTA listi i trenutno se nalazi na 63. mestu sa 995 bodova. Na vrhu liste došlo je do promene, pošto je Nemica Angelika Kerber ponovo prva.

Kerberova je ponovo pretekla Amerikanku Serenu Vilijams, koja je završila sezonu zbog trudnoće.

Nemica na prvom mestu ima 7.035 bodova, Vilijamsova je prati sa 6.110, dok je Čehinja Karolina Pliškova treća sa 6.010.

Rumunka Simona Halep, koja je prethodne nedelje osvojila turnir u Madridu napredovala je na najnovijoj VTA listi i sada zauzima četvrto mesto sa 5.205 bodova, dok su Čehinja Dominika Cibulkova i Britanka Džoana Konta zadržale peto, odnosno šesto mesto.

Garbinje Mugurusa iz Španije pala je za tri mesta i sada je sedma teniserka sveta, dok su iza nje Ruskinja Svetlana Kuznjecova, Poljakinja Agnješka Radvanjska i Dankinja Karolina Voznjacki.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво