Читај ми!

Ana nastavlja pohod

Nova pobeda naše teniserke, uspela je da prebrodi još jednu prepreku na Vimbldonu. Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo, pošto je savladala Ukrajinku Katerinu Bondarenko sa 6:3, 7:6 (7:3). Naredna protivnica naše Ane je Nemica Julija Gerges, taj meč je na programu u subotu.

Ivanovićeva je pružila bolju partiju nego u prvom kolu, ali je opet imala veliki pad u drugom setu, kada je spasila i jednu set loptu rivalke. Uspela je, međutim, srpska teniserka na vreme da "namesti" glavu i ruku, pa je stigla do taj-brejka u kojem je "počistila" protivnicu.

Ivanovićeva je prvi set dobila pošto je dva puta uzastopno oduzela servis protivnici, u šestom i osmom gemu, iako je prvi brejk napravila Ukrajinka kada je povela sa 3:2.

Bondarenkova je bolje počela i drugi set, povela sa 2:0, a kasnije imala i set loptu, ali je Ivanovićeva uspela da ostane koncentrisana i preokrene rezultat od 2:5 do taj-brejka u kojem je bila ubedljiva sa 7:3.

Bila je ovo prva pobeda Ane Ivanović protiv Katerine Bondarenko, a sastale su se tri puta.

Ivanovićeva će u trećem kolu Vimbldona igrati protiv Nemice Julije Gerges. Njih dve do sada su igrale četiri puta, a srpska teniserka trenutno vodi sa 3:1. Poslednji put sastale su se prošle godine u Istbornu, kada je slavila Ivanovićeva.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво