Читај ми!

Filadelfija bez Hardena i Embida slavila nad Bruklinom sa Durentom, Irvingom i Simonsom

Filadelfija seventisiksersi pobedili su Bruklin netse na svom terenu 115:106 bez glavnih zvezda Džoela Embida, Džejmsa Hardena i Tajrisa Meksija.

Neslavan povratak Bena Simonsa u Filadelfiju. Bivši tim je oslabljen savladao ekipu u koju je prešao sa njenim nosiocima.

Seventisiksersi su od sredine prve deonice preuzeli vođstvo nad utakmicom, uz povreme padove koje je Bruklin koristio, ali su na kraju izvojevali značajnu pobedu za moral i timsko samopouzdanje. Netsi nastavljaju sa lošim partijama.

Tobajas Heris je bio najefikasniji kod File u izostanku nosilaca Embida, Hardena i Meksija sa 24 poena, Dientoni Melton je ubacio 22, a Pol Rid je doprineo dabl-dablom od 19 poena i 10 skokova.

Noseće zvezde Bruklina su morale da budu ubitačnije. Nije vredelo ni 23 poena Kajrija Irviga i "samo" 20 poena Kevina Durenta. Ben Simons je zabeležio od 11 poena i asistencija uz sedam skokova.

Filadelfija je posle ove pobede deveta sa skorom 9-8, Bruklin na desetom mestu sa 8-10. 

Viđen je i sjajan duel mladih plejmejkera Dierona Foksa iz Kingsa i Dža Morenta iz Grizlisa. Morent je sa 34 , u odnosu na Foksovih 32 poena, odigrao bolje, ali je Sakramento na kraju slavio sa 113:109, nastavivši fenomenalnu formu koja ih je dovela do petog mesta na Zapadu.

Ni monstruoznih 37 poena i 21 skok Entonija Dejvisa nije pomoglo Lejkersima da izbegnu poraz od Sansa, 115:105 na kraju za domaće Sanse. 

Devin Buker i Majls Bridžes su sa 25 poena bili najistaknutiji kod Sansa, za koje nije igrao Kris Pol. Na drugoj strani nije bilo Lebrona Džejmsa. Treba da se istakne i doprinos Duejna Vašingtona od 15 poena i dabl-dabl Deandrea Ejtona od 14 poena i 15 skokova.

Rezultati sinoćnih mečeva:

Filadelfija seventisiksers-Bruklin nest 115:106

Memfis grizlis-Sakramento kings 109:113

Denver nagets-Detroit pistons 108:110

Finiks sans-Los Anđeles lejkers 115:105
среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво