Читај ми!

Denver bez Jokića za pola koša bolji od Dalasa, Jović jednocifren u ubedljivom porazu Majamija od Klivlenda

Denver nagetsi, bez svog najboljeg košarkaša Nikole Jokića, savladali su Dalas mevrikse 98:97. Nikola Jović ponovo je bio starter za Majami hit, ali to nije pomoglo timu da izbegne treći poraz u nizu. Od njih su bolji bili košarkaši Klivlenda sa 113:87.

Nagetsi su u neizvesnom meču i neizvesnoj završnici ipak uspeli da savladaju Dončićeve Mevrikse. Da je utakmica bila neizvesna, potvrđuje činjenica da je svaka četvrtina imala najmanje po četiri promene vođstva.

Denver je malo bolje otvorio meč, tokom prve četvrtine imali su sedam poena prednosti, ali je domaćin na početku druge deonice neutralisao prednost, da bi Denver kasnije u toku iste deonice poveo sa 10 razlike, a ubrzo stigao i do četiri poena zaostatka do kraja poluvremena nakon serije Dalasa.

U drugom poluvremenu Denver je kontrolisao igru do sredine poslednje deonice, a onda je Dalas ponovo preokrenuo i vodio do poslednjeg minuta, kada je 55 sekundi pre kraja meča Porter pogodio trojku za tim iz Kolorada i obezbedio mu pobedu.

U ekipi Denvera Hejland je imao 29 poena, Porter 14, Braun 12.

Majami je bez velikog broja igrača, koji su odsustvovali zbog povreda, pretrpeo treći poraz u nizu.

Priliku da se uigrava i hvata formu iskoristio je Nikola Jović koji je na parketu proveo više od 30 minuta. Jović je meč počeo na poziciji krilnog centra, a ne centra, kao u prethodne dve partije, jer se Bem Adebajo, prvi centar, vratio na teren.

Nakon prve četvrtine, koja je pripala ekipi Majamija, ostale tri protekle su u potpunosti u znaku Klivlenda koji je zasluženo trijumfovao.

U ekipi iz Ohaja Darius Garland imao je 25 poen, Džedi Osman dodao je 20, a Mobli 15.

U ekipi Majamija najbolji je bio Adebajo sa 21 poenom, 17 je doneo Martin. Nikola Jović zabeležio je 7 poena, četiri skoka i pet asistencija.  

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво