Читај ми!

Obradović: Imamo veliko poštovanje za tim Splita

Košarkaši Partizana u nedelju dočekuju ekipu Splita u sedmom kolu regionalne ABA lige, a trener Željko Obradović je izrazio veliko poštovanje za tim suparnika i istakao da se crno-beli maksimalno pripremaju za taj meč.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da svakoj utakmici njegova ekipa mora da pristupi isto kao i svim drugim mečevima.

"Nova utakmica u ABA ligi. Mi treneri smo već uradili analizu protivnika, a na popodnevnom treningu ćemo prvo imati video sa igračima. Da izađemo sa informacijama pred njih i postavimo utakmicu. I da igrači koji nisu igrali odrade malo jači trening. Veliko poštovanje za ekipu Splita, kao i za sve protivnike u bilo kom takmičenju do sada.", izjavio je Obradović za zvanični sajt kluba.

Alen Smailagić je u pobedi nad Makabijem u Evroligi pre par dana odigrao prve minuta posle pauze od dva meseca. Pred utakmicu sa Splitom je poručio da je najbitnije da njegova ekipa ostvari pobedu.

"Vratio sam se pravo u ritam utakmica na svaka dva dana. Do sada su moji saigrači iznosili taj teret i veoma sam srećan što sam konačno u prilici da budem sa njima na terenu i da se zajedno borimo. Idemo od treninga do treninga, od utakmice do utakmice. U ovom trenutku nam je najvažnije da protiv Splita dobro odigramo i dođemo do nove pobede pred našim navijačima", izjavio je krilni centar Partizana.

Partizan trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli ABA lige sa šest pobeda iz isto toliko utakmica, dok je Split na 11. mestu sa dve pobede i četiri poraza.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво