Читај ми!

Ivanović: Teška utakmica, moraće mnogo da se radi

Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Asvela u okviru osmog kola Evrolige, 71:67, a trener crveno-belih Duško Ivanović je nakon utakmice rekao da je ovom timu važno da veruje u dobar rezultat i da su u protiv francuskog tima u tome uspeli.

Košarkaši Zvezde su ostvarili drugu pobedu u ovoj sezoni Evrolige savladavši na svom parketu ekipu francuskog Asvela, 71:67.

Trener domaćih Duško Ivanović trijumfalno je počeo novi angažman na klupi Zvezde, a nakon utakmice osvrnuo se na atmosferu i igru svog tima.  

"Teška utakmica, ali sa ovakvom publikom je lakše. Posle prvih 20 sjajnih minuta, u drugom poluvremenu smo izgubili koncentraciju, intenzitet u odbrani, strpljenje u napadu. Ovo je bila utakmica za glavu", rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

Zvezda je odigrala utakmicu punu oscijalcija, moglo bi se reći da su postojala dva izdanja crveno-belih protiv Asvela.

Ivanović je dodao da ekipa ima dosta fizički jakih igrača, ali i da ima mentalno "mekih".

"Mora da se radi, svako svakog može da dobije, biće neverovatnih pobeda ili poraza, ali moraće mnogo da se radi. Uvek verujem u svoje igrače, ali videćemo kako će ići minutaža, zavisi od rivala, večeras sam koristio svih 12, ali ne gledam svakom da udovoljim jer ovo nije socijalna ustanova", zaključio je Ivanović.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво