Читај ми!

Nikola Jokić za RTS: Igrao sam da pobedimo na domaćem terenu u Čikagu

Košarkaši Denver nagetsa pobedili su na gostovanju ekipu Čikago bulsa rezultatom 103:126. Nikola Jokić postigao je osam poena, a upisao je 14 asistencija i šest skokova.

Na tribinama Junajted centra u Čikagu bilo je mnogo srpskih navijača, a na parketu je viđena i tradicionalna srpska igra - kolo.

Posle utakmice u Čikagu sa Nikolom Jokićem razgovarao je Aleksandar Žigić.

Jokić je istakao da je noćašnja pobeda Denver nagetsa nad ekipom Čikago bulsa sjajan trijumf za tim, a posebno je zadovoljan što je ostvaren baš u Čikagu. 

"Mislim da smo celu utakmicu kontrolisali, odbrana je bila na vrhunskom nivou, skakali smo dobro, davali smo dosta poena, Majk (Porter) je dao veliki broj trojki. On je napravio tu stepenicu. Sjajna pobeda za nas", rekao je Jokić. 

Dvostruki uzastioni MVP NBA lige, Nikola Jokić, postigao je osam poena u pobedi Denvera nad Čikagom. Jokić je imao šut iz igre 4/4, na parketu je proveo nešto više od 27 minuta, a imao je i raspoložene saigrače.

"Igrao sam samo da pobedimo na domaćem terenu... Ovde u Čikagu gde su svi naši. Drago mi je da smo pobedili", istakao je Nikola Jokić. 

Posle utakmice zabeležen je prizor u kome su se košarkaši protivničkih ekipa sa ovih prostora (Jokić, Čančar, Vučević i Dragić) fotografisali. 

"Malo se viđamo, pa, makar da se družimo i van terena. Sjajni momci i uvek je sjajna atmofera. Nikola (Vučević) mi je pomogao mnogo i van terena i mnogo sam mu zahvalan na svemu što radi. Uvek je lepo da se poguraš sa svojim", zaključio je Jokić.

Denver sledeću utakmicu na svom terenu igra protiv Njujork niksa, a Čikago protiv Nju Orleansa.  

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво