Читај ми!

Obradović pred start ABA lige u Zagrebu: Imamo problema, pred utakmicu odluka ko će biti u timu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže uoči sutrašnje utakmice protiv Cibone da crno-beli u ABA ligu ulaze sa najvećim mogućim ambicijama, ali da još uvek ne zna u kakvom sastavu će Partizan igrati u Zagrebu.

Crno-beli na startu nove sezone u regionalnom takmičenju gostuju u nedelju od 17 sati u Zagrebu.

"Probaćemo u ovom trenutku da odigramo što je najbolje moguće. Mi ćemo svakoj utakmici da pristupimo maksimalno ozbiljno i sa ozbiljnim načinom pripreme, jer poštujemo svakog protivnika. Veoma je važno što je prva utakmica i što će ovaj meč dosta ljudi da gleda", istakao je Obradović za klupski sajt.

Istakao je da ne zna u kojem sastavu će Partizan biti. "Imamo neke probleme i odlučićemo pred utakmicu ko će da bude u timu", izjavio je Obradović.

Novi kapiten crno-belih Kevin Panter rekao je da očekuje mnogo uspeha, ali da ekipa ide utakmicu po utakmicu.

"Počinjemo na gostovanju i biće sigurno teško. Bez obzira na protivnika, želimo da započnemo sezonu na najbolji mogući način. Pripreme su konačno gotove i svi se radujemo početku", poručio je Panter.

Partizan je ranije danas predstavio dresove za narednu sezonu, a najtrofejniji domaći košarkaški klub i kompanija "Mozzart" potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu u narednih godinu dana.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво