Читај ми!

Karavan basketaša stigao do poslednje stanice – turnir za prvaka Srbije na beogradskom Trgu republike

Završni turnir prvenstva Srbije u basketu 3x3 u sredu će se održati na beogradskom Trgu republike. Šesnaest ekipa boriće se za titulu prvaka, među kojima je najveći favorit ekipa Uba.

Za nepunih pet meseci basket 3h3 igrao se u preko 40 gradova u Srbiji da bi se na kraju dobilo 16 ekipa koje će boriti za prvaka države na završnom turniru u Beogradu.

"Očekuje nas atraktivan program sa izuzetno kvalitetnim ekipama. Publika će mimo basketa dobiti kvalitetan sadržaj, kaže za RTS menadžer Košarkaškog saveza Srbije za basket 3x3, Dejan Đokić.

Đokić navodi da će se takmičenje održati na dva terena na Trgu republike uz montažne tribine. Za one koji ne uspeju do dođu do svog mesta biće postavljen LED ekran na kome će moći da se vide svi mečevi.

RTS će na svom Drugom programu prenositi završnu fazu takmičenja od četvrtfinala do utakmice za prvaka Srbije.

Utakmice počinju u 16 časova. Grupna faza takmičenja trebalo bi da se završi do 19.30. Odmah posle kreću četvrtfinalni mečevi, dok bi prvaka Srbije trebalo da dobijemo do 22.30.

U slučaju kiše, Đokić kaže da se takmičenje seli u halu "Basket siti" na Čukaričkoj padini.

"Koliko je bilo interesovanje za prvenstvo Srbiju u basketu 3h3 pokazuje i to da je na četrdesetak turnira učestvovalo po 16 do 18 ekipa", naglašava Đokić.

Kao jednog od favorita ističe ekipu Uba, prvoplasirane na Fibinoj rang-listi, koju čine naši reprezentativci, aktuelni svetski i evropski šampioni.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво