Читај ми!

Lejkersi trejdovali mlade igrače kako bi doveli "neprijatelja" Beverlija

Iskusni plejmejker Patrik Beverli, biće novi član LA Lejkersa, pošto su ga "jezeraši" doveli putem trejda iz Jute. U drugom pravcu otišli su mladi igrači Tejlen Horton Taker i Stenli Džonson.

Za razliku od prošle sezone, kada su u Lejkerse redom pristizali Lebronovi drugari i prijatelji, ovoga puta uprava kluba odlučila je da dovede igrača koji ga je većim delom karijere nervirao.

Beverli je godinama označen i kao "neprijatelj" čitave franšize Lejkersa, zbog ponašanja i izjava koje je davao kao član gradskog rivala - Klipersa.

Iskusni 34-godišnji plejmejker dolazi na čudan način, pošto su Lejkersi i Juta odradili razmenu.

Put Solt Lejka otišli su mladi igrači Tejlen Horton Taker i Stenli Džonson.

Taker je jedan od mnogobrojnih talenata "jezeraša", koji nije uspeo da izgradi karijeru u timu iz Kalifornije.

U prethodnom periodu, Rob Pelinka i uprava Lejkersa odbilo je da u nekoliko trejd paketa uključi Takera, pa su zato propali trejdovi u kojima bi Lejkersi mogli da dovedu Laurija, Derozana, pa čak i Irvinga.

Stenli Džonson, sa druge strane, je neko ko je na mala vrata došao u Lejkerse, prvo na desetodnevne ugovore, a potom i na minimalnu saradnju.

Bio je zahvalan igrač u katastrofalnoj prošloj sezoni, pogotovo defanzivno, gde je bio jedan od retkih u timu koji je uopšte i igrao odbranu.

Ipak, Lejkersi očekuju da će igrač kojeg su doveli, Patrik Beverli, biti odbrambeni motor uz Entonija Dejvisa, koji će takođe usaditi defanzivni mentalitet u ekipu koja je prošle sezone propustila plej-of.

Zanimljivo je da je Beverli nekoliko puta mogao da ukrsti puteve sa Lebronom, ali da je "kralj" slučajno ili namerno, birao da se to ne desi.

Beverli je karijeru počeo u Dnjepru, potom je igrao za Olimpijakos, Spartak, Hjuston, LA Kliperse i Minesotu.

Pre nekoliko nedelja, Timbervulvsi su ga uključili u trejd paket u kojem je Rudi Gober došao u Minesotu.

Kako je Juta u procesu renoviranja tima, znalo se da se Beverli neće zadržati u Solt Lejku, pa je brzo prosleđen u Los Anđeles.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво